Központi konyha heti étrendje
2020.01.06.-2020.01.10.
|
Hétfő |
Kedd |
Szerda |
Csütörtök |
Péntek |
||||||||||
Ebéd |
Májgaluska leves Lencsefőzelék Sertés pörkölt |
Zöldborsó leves Húsos tészta |
Karfiolleves Hentes tokány Párolt rizs |
Karalábéleves Paprikás Karaj Szarvacska tészta |
Bográcsgulyás Farsangi fánk |
||||||||||
energia: |
fehérje: |
zsír / telített zs.: |
energia: |
fehérje: |
zsír / telített zs.: |
energia: |
fehérje: |
zsír / telített zs.: |
energia: |
fehérje: |
zsír / telített zs.: |
energia: |
fehérje: |
zsír / telített zs.: |
|
szénhidrát: |
cukor: |
só: |
szénhidrát: |
cukor: |
só: |
szénhidrát: |
cukor: |
só: |
szénhidrát: |
cukor: |
só: |
szénhidrát: |
cukor: |
só: |
|
Allergének: tojás; glutén; zeller; tejtermék, laktóz |
Allergének: tojás; glutén |
Allergének: tojás; glutén; mustár; tejtermék, laktóz |
Allergének: hal; glutén; tojás; tejtermék, laktóz |
Allergének: glutén; tojás; tejtermék, laktóz |
|||||||||||
Feltételezhető: |
Feltételezhető: |
Feltételezhető: szója; tejtermék, laktóz |
Feltételezhető: |
Feltételezhető: kéndioxid, szulfit |