Központi konyha heti étrendje

2020.01.06.-2020.01.10.

 

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Ebéd

Májgaluska leves

Lencsefőzelék

Sertés pörkölt

Zöldborsó leves

Húsos tészta

Karfiolleves

Hentes tokány

Párolt rizs

Karalábéleves

Paprikás Karaj

Szarvacska tészta

Bográcsgulyás

Farsangi fánk

energia:
1045 Kcal

fehérje:
60 g

zsír / telített zs.:
47 g / 13,3 g

energia:
1025 Kcal

fehérje:
44 g

zsír / telített zs.:
44 g / 11,9 g

energia:
1046 Kcal

fehérje:
38 g

zsír / telített zs.:
51 g / 14,3 g

energia:
987 Kcal

fehérje:
54 g

zsír / telített zs.:
35 g / 8,4 g

energia:
1094 Kcal

fehérje:
39 g

zsír / telített zs.:
43 g / 10,7 g

szénhidrát:
95 g

cukor:
0 g

só:
1,1 g

szénhidrát:
112 g

cukor:
0 g

só:
2 g

szénhidrát:
107 g

cukor:
0 g

só:
1,9 g

szénhidrát:
112 g

cukor:
0 g

só:
1,8 g

szénhidrát:
135 g

cukor:
14 g

só:
0,9 g

Allergének: tojás; glutén; zeller; tejtermék, laktóz

Allergének: tojás; glutén

Allergének: tojás; glutén; mustár; tejtermék, laktóz

Allergének: hal; glutén; tojás; tejtermék, laktóz

Allergének: glutén; tojás; tejtermék, laktóz

Feltételezhető:

Feltételezhető:

Feltételezhető: szója; tejtermék, laktóz

Feltételezhető:

Feltételezhető: kéndioxid, szulfit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bár Községi Önkormányzat weboldala